Unga influencers på landsbygden

 

På hashtaggarna #ungiskåne och #ungapålandsbygden får vi sommaren 2021 följa nio ungdomar från MittSkåne, samt 11 ungdomar från Sydöstra Skåne och Skånes Ess som delar med sig av sin sommar.

Under deras landsbygdssommar får vi som följare ta del av allt från gårdsliv, äventyr och lata dagar på stranden till smultronställen och viktiga samhällsfrågor – spana in #ungiskåne för att uppleva en sommar full av inspiration och kloka tankar!

 

 

 

 


FÖR ATT SE ALLA INLÄGG – FÖLJ #UNGISKÅNE
Hashtagen #ungiskåne kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i Skåne.

Unga influencers från LEADER MittSkåne Utveckling 2021


KATARINA

Jag heter Katarina, är 17 år och går på gymnasiet i Lund. Jag har ett företag som heter Carry Me Home, där jag syr och säljer tygpåsar av återanvänt tyg. På fritiden tycker jag om att fotografera, måla, resa, shoppa second hand och åka på utflykter med kompisar. En gång i veckan jobbar jag som volontär på Erikshjälpen.

Instagram: katarina_tellenbach

 

 

 


 

ELIAS

Jag heter Elias Abrahamsson och är 16 år. Jag går i ettan på naturvetenskapsprogrammet på Spyken. Jag har alltid levt nära naturen och jag är inte rädd för att besöka udda platser. Jag gillar att skapa med fotografi och film kombinerat med mitt största intresse, musiken. Jag har hållit på med fotografering sedan 2017 men tagit det mer på allvar de senaste två åren, jag försöker alltid fokusera på kvalité över kvantitet och vill gärna utveckla mitt sätt att skapa.

Instagram: elias.abrahamsson

Reddit: u/Random_Pedestrian21

 


ELSA

Jag heter Elsa Ohlin och jag kommer från Hörby kommun. Hela min uppväxt har varit på landsbygden utanför Hörby och den har varit fantastisk. Jag hoppas att alla ska få uppleva en lika fin landsbygd som jag har fått!

TikTok: elsaohlins

 


PENNY

Hej! Jag heter Penny och är 15 år (fyller 16) som lever ett hyfsat normalt liv för någon i min ålder. Jag bor i en liten ”by” mellan Höör och Hörby och har bott där hela mitt liv. Jag kommer lägga ut bilder på min vardag och de områdena jag bor i och brukar umgås i. Jag hoppas verkligen att ni kommer uppskatta mina bilder!

Instagram: pennygavelstad

TikTok: skaterwannabe1.0

 

 


JOHAN

Jag heter Johan Hatje, är 25 år gammal, bor i Stehag utanför Eslöv (en by utanför Eslöv).
Jag har precis avslutat utbildningen till bibliotekarie och driver olika kulturprojekt på fritiden.
Jag gillar att läsa, promenera, lyssna på musik och att skapa evenemang som berör.

Facebook: Johan Htj

Instagram: temedengodbok

 


LUDVIG

Jag heter Ludvig och är 19 år. Jag bor i och utanför Höörs kommun. Jag har precis avslutat en 1-årig Dansutbildning på Åsa folkhögskola. Mitt största intresse är Dansen. Jag tränar nästan dagligen och är väldigt involverad med olika events, tävlingar och liknande. Jag dansar mest breaking och Hiphop. Jag har dansat seriöst i ungefär 4-5 år.

Instagram: Switch_Rock

Facebook: Ludvig Karlsson

Snapchat: ludvig693

 


EMMA

Hejsan! Emma heter jag och jag är en 18 årig tjej från tätorten Höör. I sommar kommer ni få följa med mig på min sista sommar i skåne innan jag tvingas flytta till storstaden.

Ni hittar mig främst på Instagram där jag kommer att jobba med hur vi tillsammans kan bidra till denna fina tätort och varför just DU ska komma hit! Förutom att jag undersöker varför du ska komma hit, starta ditt företag här och eller ta min tomma plats när jag flyttar härifrån, så utbildar jag mig till Musikalartist på heltid och börjar i augusti på Preforming Arts School i Göteborg. Därför går all min fria tid till sång, dans, teater och förstås, Höörs natur!

Instagram: emmaa_johannaa

Facebook: Emma Johanna Persson-Fjordhage


YAWER

Jag heter Yawer Kheiri och är en man på 20 år. Jag brinner för entreprenörskap och har blandannat tävlat i svenska mästerskapet för unga entreprenörer. Jag ser emot detta projektet och hoppas på att jag kan inspirera er.

Instagram: Carreysen

Snapchat: Yawer.c

 


HUGO

Jag är 17 år gammal (född 2004). Bor utanför Höör på en liten gård i Snogeröd. På min Instagram kommer det komma upp bilder på lite allt möjligt men mestadels Fiske, Jakt och Vattenskidåkning.

Instagram: hugonillssonn

 

 


 

FÖR ATT SE ALLA INLÄGG – FÖLJ #UNGISKÅNE

Hastagen #ungiskåne kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i Skåne.

 

Klicka på ikonen för att komma till @ungiskåne