Beviljade projekt

Presentkort VINN MittSkåne – Vandring, Inspiration, Njutning, Natur

Publicerades den 12 december 2018

Projektnamn: Presentkort VINN MittSkåne – Vandring, Inspiration, Njutning,
Natur

Projektägare: Belyazid Consulting & Communication AB

Beviljat stöd: 309 000 kr

Projektidén är att sälja in regionen MittSkåne som ett vandringsmecka och ett trevligt utflyktsmål med mycket att erbjuda – allt från vacker natur och spännande historia till mysiga fik, kulinariskt intressanta restauranger och gårdsbutiker, hemtrevliga B&B och unika spamiljöer.

Vandringsförslag för området presenteras i en praktisk och lättläst folder, som även innehåller intresseväckande men kortfattad information om natur, kulturhistoria, sägner och annan kuriosa. Via en hemsida kan man mixa och matcha ihop vandringen med andra aktiviteter, såsom ett café- eller spabesök, guidade turer, trerättersmiddag eller annat, och skapa ett unikt presentkort, baserat på egna önskemål om upplevelser i området.

Projektets hemsida

 

Dela: