Unga influencers på landsbygden

 

MÖT SOMMARENS LANDSBYGDSINFLUENCERS I SKÅNE

Från midsommar till början på augusti delar sju stycken ungdomar från Skåne med sig av sina liv – och du kan hänga med! De delar bilder av utflykter och häng med vänner, bloggar om hälsa, filmar sina projekt med musik, konst och moped-byggen och berättar om livet på gården med familjen. Tillsammans visar de hur varierat och roligt livet som ung på landsbygden i Eslöv, Hörby, Höör, Sjöbo, Simrishamn, Tomelilla och Ystad kan vara!

Nedan presenterar de sig själva:

 

NAMN: Jens Mårtensson
ÅLDER: 20
KOMMUN: Höör
INSTAGRAM: @madmonthicebeer
Tjenixen, jag heter Jens och bor på en hästgård i ett rött hus med vita knutar. Under sommaren har jag inga större planer, detta ger stora möjligheter till spontana äventyr när det passar.

 

 

 

 

NAMN: Ari Elmqvist
ÅLDER: 20
KOMMUN: Hörby
INSTAGRAM: @ariquarius
Jag heter Ari och är 20 år gammal. Jag bor mitt i Skåne och studerar musikalteater på ett gymnasium i Lund. Är glad för djur och natur och alla typer av konst, speciellt fotografi!- Ari

 

 

NAMN: Hilda Vilbern
ÅLDER: 16
ORT: Eslöv
INSTAGRAM: @Hilda.Vilbern
hej jag heter Hilda och är 16 år. Jag bor i Kastberga utanför Eslöv på en gård.  Med detta sommarjobbet vill jag nå ut och visa vad gör i min vardag. Det kan va allt från en dag med vänner till en dag med lantbruk.

 

 

 

 

 

Namn: Nellie Rispe
Ålder: 18 år
Kommun: Sjöbo
Instagram:@nellanlol

Följ med mig i min vardag och få tillbakablickar från min tuffa uppväxt på landet med att leva med grav dyslexi, förlorade min pappa när jag var 10 och varit ganska utfryst i skolan till att nu blomma ut, ta för mig av livet och njuta av att leva på landet där jag bl. a. tar hand om hemlösa katter och hjälper min morbror på hans gård med hästar, kor, ankor, höns och skörd.

 

Namn: Victoria Brorsson

Ålder: 17 år
Kommun: Tomelilla
Instagram:@victoriabrorsson

Jag heter Victoria Brorsson, är 17 år och en av sommarens unga influencers som brinner för att fånga ögonblicken! Min strävan är att visa de vackra platser i Skåne som jag ofta besöker från sin bästa sida, för att fler ska lockas till att ta del av dom själva! 

 

Namn: Sebastian Lundgren

Ålder: 21 år
Kommun: Simrishamn
Instagram:@Sebastianlundgreen

 Hej! Mitt namn är Sebastian och jag studerar Artificiell Intelligens. Bor mitt i det vackra Österlen och lever en vardag bland vackra vyer över både land och hav som jag gärna delar med mig av.

 

 

 

 

 

Namn: Linnea Olsson
Ålder: 16 år
Kommun: Ystad
Instagram: @linnea__olsson

Jag heter Linnea och är en snart 16 årig tjej som tillsammans med mina hästar, katter och familj bor på en härlig gård mellan Ystad och Tomelilla. På mitt konto kommer jag dela med mig av mitt liv med hästar och balansgången mellan det vanliga tonårslivet och min satsning mot toppen!

 

 

 

 


FÖR ATT SE ALLA INLÄGG – FÖLJ #UNGISKÅNE

Hastagen #ungiskåne kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i Skåne.

 

Klicka på ikonen för att komma till @ungiskåne

 

 

HAR DU FRÅGOR?
Kontakta delprojektledare:
Sydöstra Skåne: Andreas Thell, andreas.thell@leadersydostraskane.se / 0722-44 11 03
MittSkåne: Jennifer Cronborn, jennifer.cronborn@mittskaneutveckling.se / 0735-40 54 37

 

 

 

Dela: