Nyheter

MittSkåne Utveckling söker ungdomscoach!

Publicerades den 12 april 2018

I MittSkåne vill vi skapa landsbygdens bästa ungdomsverksamhet! Därför söker vi nu en ungdomscoach som ska se till att ungdomarnas driv och idéer tas tillvara. Vi vill att du, liksom vi, är öppen för nya utmaningar, nytänkande, inspirerande och en trygg förebild för våra ungdomar.

Du ser ungdomarnas idéer och önskemål som en möjlighet att visa dem deras egen potential för att förverkliga dessa. Du stöttar dem i deras arbete med att genomföra små eller större projekt som gör landsbygden attraktivare. Det är viktigt att du kan ge vägledning när det behövs, men också kunna ta ett steg tillbaka och låta de unga bestämma vägvalen.

Du kommer att ansvara för rapporteringen av projekten i samarbete med ungdomarna som genomför dem. Uppdraget innebär en tät kontakt med kommunrepresentanter, föreningsaktiva samt fritidspedagoger. En del av arbetet är att synliggöra ungdomsprojektet och dess möjligheter på sociala medier samt att administrativt rapportera in resultaten av de delprojekt som de medverkande ungdomarna genomför.

Du kommer att arbeta i kommunerna Eslöv, Höör och Hörby och det är viktigt att vårt projekt är kompletterande verksamhet till andra ungdomsaktiviteter.

Du kommer att samverka med ungdomscoacher i andra Leaderområden.

Kvalifikationer:

Du har ett stort intresse av att arbeta med barn ungdomar samt vilja att vara med och utveckla landsbygden i området.

Du har adekvat utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du som ska jobba hos oss behöver vara stark i din initiativkraft, ha lätt för att samarbeta och även vara bekväm med självständigt administrativt arbete. Du är kommunikativ och uttrycker dig tydligt i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande, då det kan förekomma transnationella utbyten.

B-körkort och tillgång till egen bil krävs.

Anställning:

Anställningsform: 75%, kvällar och helger förekommer. Visstidsanställning, 12 månader, eventuellt med möjlighet till förlängning.

Erfarenhet krävs.

Fast månadslön

Kontaktperson:

Ann-Charlotte Thörnblad, Verksamledare tel 0735 405438, e-post

ann-charlotte.thornblad@mittskaneutveckling.se

Ansökan:

Vi tar emot ansökan via e-post, ann-charlotte.thornblad@mittskaneutveckling.se

Sista ansökningsdag 2018-04-27

Dela: