Nyheter

MittSkåne Utveckling söker LAG-ledamöter

Publicerades den 7 mars 2017

Mittskåne Utveckling söker dig som vill vara med och stötta landsbygdsutvecklingen i MittSkåne  genom att vara med i vår styrelse .

MittSkåne Utvecklings styrelse kallas LAG – Local Action Group.  LAG ska representera privat, ideell och offentlig sektor och medlemmarna ska komma från hela det geografiska området – Eslöv (0413-området), Höör och Hörby kommuner. Vi söker några nya engagerade ledamöter som har vilja och kunskaper att stödja nya verksamheter på landsbygden. Vi är särskilt glada om vi får fler yngre ( 18+)  intresserade som  tänkbara ledamöter. LAG sammanträder ca 6 gånger/år och det krävs att man också kan avsätta tid till inläsning.

Om du vill veta mer och/eller anmäla ditt intresse att vara en del av LAG så kontaktar du valberedningens ordförande Christina Nordberg Prah. Telefon 070 535 6002 eller via mail: christina.nordberg@prah.se

Senaste datum för anmälan av intresse är den 20 mars 2017

Dela: